Antena Meniu Search
x

Cea mai mare paradă gay

Oraşul Amsterdam a fost pentru o zi capitala diversităţii. A diversităţii sexuale! Cea mai mare paradă gay a adunat sute de mii de oameni, îmbrăcaţi colorat şi dornici de distracţie.

Vezi și

Oraşul Amsterdam a fost pentru o zi capitala diversităţii. A diversităţii sexuale! Cea mai mare paradă gay a adunat sute de mii de oameni, îmbrăcaţi colorat şi dornici de distracţie. Pe canele din oraş au defilat bărci împodobite spectaculos iar muzica a răsunat la kilometri depărtare.

Sub ameninţarea norilor care anunţau furtuni puternice, cea de-a 19 paradă gay din Amsterdam nu s-a udat deloc. Dimpotrivă. Voia bună, bărcile alegorice impresionante de pe canale şi spectatorii de pe margine au alcătuit cel mai reuşit eveniment dedicat minorităţilor sexuale. Cap de afiş a fost.CONCHITA, câştigătoarea austriacă a Eurovizionului, ediţia 2014.

Parada este una dintre cele mai mari de acest fel din Europa şi printre cele mai mari spectacole în aer liber din Olanda. Defilarea din acest an a inclus şi un moment special pentru victimele, multe din Olanda, ale tragediei aviatice din Ucraina.

Interesant e şi faptul că la paradă au luat parte inclusiv poliţişti români. Ei NU se aflau la distracţie ci în misiune: să prindă hoţii de buzunare. Anul trecut, la aceeaşi paradă, 43 din cei 46 de hoţi prinşi au fost români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cea mai mare paradă gay