Cei 4 români morți în Germania, indentificați. Toți sunt din Galați, trei femei și un bărbat

De Cosmin Stăniloiu.
Publicat: 13.09.2020, 17:49.
Actualizat: 13.09.2020, 17:54

Cei 4 români morți în Germania au fost indentificați. Toți sunt din Galați, trei femei și un bărbat, toți au murit striviți într-un Opel Vivaro care a fost prins între două TIR-uri.

Accident mortal

Ionuț era la volanul microbuzului, Mirela, soția lui, era în dreapta

Facebook

După accidentul devastator cu patru morți și doi răniți grav de vineri, de pe autostrada A44, polițiștii germani au putut clarifica identitatea victimelor. Toate victimele sunt cetățeni români.

Printre acestea se numără trei femei, a raportat duminică la Bielefeld un purtător de cuvânt al poliției, citat de westfalen-blatt.de. În direcția Dortmund, autostrada a fost închisă aproape 12 ore după accident

Citește și:

Un camion din România, înmatriculat în Suceava, a intrat în plin, cu viteză, într-n microbuz Opel Vivaro, oprit în capătul unui ambuteiaj. Opel-ul a fost proiectat și strivit de camionul din fața lui. Trei femei cu vârste cuprinse între 27 și 48 de ani și un tânăr de 27 de ani au murit în microbuz. O singură persoană din microbuz a supraviețuit, un bărbat de 40 de ani.

El și șoferul român al camionului vinovat de accident au fost extrem de grav rănit. Aproximativ 70 de pompieri și salvatori au intervenit la locul accidentului.

Două dintre victimele decedate în accident erau soț și soție, șoferul de 27 de ani al Opel-ului, Ionuț, și Mirela, care se afla în dreapta lui. Cei doi era din Tudor Vladimirescu, Galați. Și cele două femei moarte sunt tot din Galați, dintr-o localitate de lângă Tecuci.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.