Antena Meniu Search
x

Cei mai iubiți artiști ai lumii, la gala premiilor muzicale americane

Excesul de botox a eclipsat interpretarea celebrei Christina Aguilera, la gala premiilor muzicale americane.

Vezi și

Excesul de botox a eclipsat interpretarea celebrei Christina Aguilera, la gala premiilor muzicale americane. Cântăreaţa a fost criticată în presă pentru intervenţiile care i-au transformat faţa. N-a scăpat de ochiul vigilent al jurnaliştilor nici Selena Gomez, care a revenit pe scenă după un transplant de rinichi şi o împăcare răsunătoare cu Justin Bieber.

Cu interpretarea sa extremă, care a sfidat gravitaţia, Pink a luat răsuflarea audienţei. Suspendată deaupra scenei şi flancată de şase dansatori la fel de talentaţi, cântăreaţa a oferit unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii. 

De la 3.700 de kilometri distanţă, Lady Gaga, desemnată cea mai bună artistă pop rock a anului, a ridicat şi ea sala în picioare, cu o interpretare live din Washington.

Tot de la distanţă şi-a primit cele 7 trofee şi Bruno Mars, campionul galei AMA. Triplu premiat, Keith Urban i-a dedicat premiile soţiei sale, Nicole Kidman. 

Pe acelaşi subiect

Foarte aşteptată de public după transplantul de rinichi suferit şi după împăcarea cu Justin Bieber, Selena Gomez a dezamăgit, fiind acuzată că a făcut playback. 

În schimb, la 73 de ani, Diana Ross a furat toate aplauzele. Felicitată chiar de soţii Obama, artista a urcat pe scenă alături de nepotul său de 8 ani. 

În semn de omagiu pentru o altă legendă a muzicii, Christina Aguilera a interpretat un hit al regretatei Whitney Houston. 

Iar cei de la Linkin Park i-au dedicat premiul pentru rock alternativ colegului lor Chester Bennington, care s-a sinucis în urmă cu câteva luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Cei mai iubiți artiști ai lumii, la gala premiilor muzicale americane