Antena Meniu Search
x

Video Cel mai bătrân şoarece din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Pat trăieşte în California şi cântăreşte "cât 3 bănuţi"

Un şoarece din California a intrat în Cartea Recordurilor! Pat, un şoricel de buzunar, este oficial cel mai bătrân exemplar din specia sa, cunoscut în lume. Are 9 ani şi 209 zile şi s-a născut la Grădina Zoologică din San Diego, pe 14 iulie 2013. 

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 17:19

Vezi și

Rozătoarea cântăreşte cât trei bănuţi, spun îngrijitorii. De altfel, Pat este un exemplar din cea mai mică specie de şoareci din America de Nord. Timp de 20 de ani, oamenii de ştiinţă au crezut că această specie a dispărut, dar ea a fost redescoperită în 1994 în California.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pat a fost botezat după actorul Patrick Stewart, cunoscut pentru rolul căpitanului Jean-Luc Picard din serialul "Star Trek". Nu este singurul şoricel de la Zoo San Diego care are un nume celebru. Pe mama lui Pat o chema Betty White.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Cel mai bătrân şoarece din lume a intrat în Cartea Recordurilor. Pat trăieşte în California şi cântăreşte "cât 3 bănuţi"