Antena Meniu Search
x

Cel mai destept copil din lume

Un copil de doi ani din Marea Britanie are un coeficient de inteligenta mai mare decat Barack Obama si David Cameron

Vezi și

Si din acest motiv e cea mai tanara persoana din lume inclusa in Mensa. La varsta la care copiii abia incep sa formeze primele propozitii, baiatul citeste Shakespeare si invata japoneza, franceza si spaniola.

Adam Kirby l-a citit deja pe Shakespeare, si are cunostinte de limba japoneza, spaniola si franceza. "Fluturasul a avut dreptate. Omida a inceput dintr-o data sa se simta foarte adormita. In timp ce fluturasul a zburat in noapte, ea a adormit", spune copilul.

Parintii micului geniu- Dean, in varsta de 33 de ani, si Kerry-Ann, de 31, au stiut aproape de la nastere ca fiul lor e inzestrat. La nici un an, Adam a inteles singur cum se foloseste. toaleta, dupa ce a citit o carte pe aceasta tema. L-au dus apoi la testul de inteligenta. Baietelul a reusit sa adune 141 de puncte. Cu 10 mai mult decat presedintele Statelor Unite ale Americii Barack Obama. Si tot atatea puncte peste premierul britanic David Cameron. Recent Adam Kirby a fost inclus si in Mensa, organizatia celor mai destepti oameni de pe planeta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cel mai destept copil din lume