Antena Meniu Search
x

Foto Cel mai mare proces al Mafiei italiene a luat sfârşit. Peste 200 de membri, trimişi după gratii pentru fapte criminale şi mită

Un mega-proces s-a încheiat în Italia. Peste 200 de membri ai unei grupări mafiote au fost condamnaţi, fiind nevoie de aproape două ore pentru a se citi verdictul.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 13:09

Doi dintre naşi au primit câte 30 de ani de închisoare, iar un fost deputat va sta 11 ani după gratii. În grupul mafioţilor existau şi mai mulţi foşti ofiţeri de poliţie, dar şi un primar şi un fost membru de consiliul regional. Toţi au fost judecaţi pentru asociere criminală şi dare de mită.

Cel mai mare proces al Mafiei din ultimele decenii s-a desfăşurat în condiţii de maximă securitate. Niciun italian de rând nu a avut acces în sala de judecată şi, pentru un plus de prudenţă, magistraţii nu au permis nici accesul presei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cel mai mare proces al Mafiei italiene a luat sfârşit. Peste 200 de membri, trimişi după gratii pentru fapte criminale şi mită