Antena Meniu Search
x

Cel mai norocos om din lume: A câştigat două miliarde de dolari dintr-un foc la loteria din Statele Unite. Este cel mai mare premiu din istorie

Cel mai norocos om din lume pare să fie un american, care a câştigat la loteria americană cel mai mare premiu din istorie la jackpot Powerball.

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 22:18

Cel mai norocos om din lume: A câştigat două miliarde de dolari dintr-un foc la loteria din Statele Unite. Este cel mai mare premiu din istorie - Shutterstock

Este vorba de peste 2 miliarde de dolari. Câştigătorul a nimerit toate numerele, după ce premiul nu se mai câştigase de trei luni.

Cel mai mare premiu din istorie

Norocosul din California poate opta pentru plata în numerar, pentru care va primi o sumă estimată la 997,6 milioane de dolari. Dacă vrea să îi primească pe toți, îi va încasa în plăți anuale pe 29 de ani.

Un alt câştigător din Florida a reuşit să ia premiul de 2 milioane de dolari, pentru că a nimerit cinci numere. Alte douăzeci și două de persoane din 16 state au câștigat câte 1 milion de dolari, scrie fox10.

Doar patru jackpoturi anterioare au depășit 1 miliard de dolari, dar niciunul dintre acestea nu se apropie de premiul actual, care a început cu 20 de milioane de dolari pe 6 august și care, de-a lungul a trei luni fără câștiguri, a crescut din ce în ce mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cel mai norocos om din lume: A câştigat două miliarde de dolari dintr-un foc la loteria din Statele Unite. Este cel mai mare premiu din istorie