Antena Meniu Search
x

Video Cel puţin 12 morţi şi 40 de morţi, după un bombardament rusesc în Harkov. Ruşii ar fi folosit două bombe ghidate pentru a distruge un hipermarket

Război în Ucraina. Cel puţin 12 oameni au murit şi alti 40 au fost răniţi în Harkov după un nou atac criminal al Armatei Ruse.

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 14:40

Ţinta a fost un hipermarket cu materiale de construcţii aglomerat, iar imaginile surprinse de martori arată cum flăcări uriaşe au cuprins aprox. 15.000 de metri pătraţi. Guvernatorul din regiunea Harkov a spus că rusii au folosit in acest atac două bombe aeriene ghidate.

Intre timp, Zelenski le cere aliaţilor din Occident să ajute Ucraina cu mai multe sisteme de aparare anti-aeriana. Inclusiv Romania ar putea ajuta Kievul cu o baterie de rachete Patriot. La câteva ore după atac, alţi 18 oameni au fost răniţi într-un alt bombardament care a vizat centrul oraşului.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Cel puţin 12 morţi şi 40 de morţi, după un bombardament rusesc în Harkov. Ruşii ar fi folosit două bombe ghidate pentru a distruge un hipermarket