Antena Meniu Search
x

Video Cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu de la Cannes. Festivalul de film şi-a redeschis porţile după pauza de un an

Cel mai prestigios festival de film din Europa şi-a deschis din nou porţile printr-un spectacol de gală. Actori, regizori şi modele de succes s-au întrecut în ţinute care mai de care mai elegante şi extravagante pe Covorul Roşu de la Cannes. În deschidere a fost proiectat filmului "Annette", dar actorii din distribuţia sa au fost eclipsaţi de Jodie Foster, care a primit un "Palme D'Or" pentru întreaga carieră.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 17:07

Vezi și

După un an de pauză, serile de gală şi cele mai mari nume din lumea filmului au revenit la Cannes. Startul celui mai important festival european a fost anunţat de regizorul filmului "Parasite", Bong Joon-Ho, alături de colegii de breaslă Spike Lee, Pedro Almodovar şi Jodie Foster.

Actriţa de 58 de ani din "Taxi Driver" a fost recompensată cu premiul Palme d'Or pentru întreaga activitate. Foster a stat lângă Adam Diver, actorul principal din filmul "Annette", proiectat în deschidere. Pe covorul roşu vedetele au renunţat la măşti şi la distanţare socială. 

Cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu

Starurile nu au ratat această ocazie pentru a se întrece în ţinute fabuloase. Modelul Bella Hadid a purtat o rochie albă cu trenă neagră semnată Gautier şi cercei şi inele cu diamante. Carla Bruni a strălucit la 53 de ani într-o ţinută bleu deschis cu o brăţară asortată. 

Pe rochii de culoare albă cu accente argintii şi gri au mizat şi Jodie Foster şi Maggie Gyllenhaal, în timp ce o Jessica Chastain a ales o creaţie Dior din dantelă neagră accesorizată cu diverse pietre preţioase.  Fostul îngeraş de la Victoria's Secret Candice Swanepoel a purtat o salopetă aproape transparentă cu un decolteu generos, iar Hellen Mirren a adus o pată de culoare cu ţinuta sa galbenă Dolce & Gabbana. În ceea ce îi priveşte pe bărbaţi, toate privirile au fost aţintite asupra preşedintelui juriului Spike Lee care a purtat un costum roz fucsia cu ochelari asortaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cele mai impresionante ținute de pe covorul roșu de la Cannes. Festivalul de film şi-a redeschis porţile după pauza de un an