Antena Meniu Search
x

Cerere in casatorie la opera

O premiera a Operei Nationale din Tara Galilor a avut un final neasteptat, dar foarte fericit. Unul dintre membrii corului a iesit in fata colegilor sai pentru a-si cere in casatorie iubita, colega in acelasi ansamblu

Vezi și

Opera "Lohengrin" de Wagner tocmai se incheiase, iar interpretii iesisera la aplauze cand un corist, tenorul Joe Roche, a devenit, pe neasteptate, eroul serii. El a anuntat publicul ca iubita sa canta si ea in cor, iar el doreste sa-i faca un anunt solemn. “Vreau sa fiu alaturi de tine tot restul vietii mele.Polly Greenwood, vrei sa te mariti cu mine?”, a intrebat tenorul.

Tanara spune ca nici nu a fost nevoie sa raspunda, deoarece sala a dat raspunsul in locul ei. “A fost pur si simplu un soc. un soc total. Dar a fost intr-adevar dragut din partea lui. Nici nu-mi pot inchipui ca as fi putut fi ceruta in casatorie in vreun alt fel”, a explicat Polly Greenwood.

Polly si Joe sunt, amandoi, din Irlanda si se cunosc de noua ani, de cand erau studenti la Conservator. De cinci ani, ei canta in acelasi cor. Tenorul spune ca s-a hotarat sa ceara mana iubitei dupa ce Opera Nationala din Cardiff i-a angajat pe amandoi, cu contracte definitive. L-a incurajat si opera aleasa pentru premiera.

Dupa cererea in casatorie de pe scena, pentru cei doi a urmat un alt moment festiv: ei au fost prezentati printului Charles, prezent la spectacol in calitatea sa de protector al Operei Nationale galeze. Printul a fost foarte amabil si le-a urat un viitor fericit. Nunta este programata anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cerere in casatorie la opera