Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Chinezii din Wuhan, opriţi cu focuri de armă să fugă din zona de carantină

Chinezii din oraşul Wuhan, centrul infecţiei cu coronavirus, au încercat să fugă din zona de carantină, însă ar fi fost opriţi cu focuri de armă de autorităţi.

de Alin Tarnovschi

la 27.01.2020 , 12:22

Chinezi din Wuhan, opriţi cu focuri de armă să fugă
Chinezi din Wuhan, opriţi cu focuri de armă să fugă - Twitter / Hepta

Chinezii din oraşul Wuhan, centrul infecţiei cu coronavirus, au încercat să fugă din zona de carantină, însă ar fi fost opriţi cu focuri de armă de autorităţi.

Mai multe clipuri video au fost postate pe reţelele sociale în care se pot observa oameni bolnavi care sunt întinşi pe jos.

De asemenea, se pot auzi şi focuri de armă, despre care oamenii au explicat că sunt trase de autorităţi, în tentativa de a-i opri pe cei care vor să fugă din oraş, respectiv din zona de carantină.

Articolul continuă după reclamă

Oraşul Wuhan, cu o populaţie de 11 milioane de locuitori, a fost închis şi pus sub carantină de autorităţi, după ce zeci de oameni au murit, iar câteva mii s-au infectat cu coronavirus, un virus periculos ce s-a răspândit la nivel mondial.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Datele oficiale oferite de autorităţile chineze arată că 80 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar peste 2.000 au fost infectaţi cu coronavirus, însă anumite clipuri video postate şi apoi şterse de pe internet infirmă această ipoteză.

O asistentă din Wuhan a postat un clip video pe YouTube în care a explicat că numărul celor infectaţi este de aproximativ 90.000, iar adevărul este ascuns de guvern.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Chinezii din Wuhan, opriţi cu focuri de armă să fugă din zona de carantină