Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ciro Immobile, implicat într-un accident violent alături de fetele lui, la Roma. Land Rover-ul s-a făcut zob, după ce a fost izbit de tramvai

Dimineață de duminică înspăimântătoare pentru Ciro Immobile. Atacantul lui Lazio, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, a intrat în coliziune cu un tramvai la Roma. Primele informații vorbesc despre 7 persoane rănite, transportate la spital.

de Redactia Observator

la 16.04.2023 , 20:14

Fotbalistul a ieșit cu bine din Land Rover-ul său făcut zob. "Mă doare ceva la braț, tramvaiul a trecut pe roșu", au fost primele cuvinte ale atacantului. Fotbalistul a fost dus apoi la spital pentru verificări. Fiicele sale au fost și ele alături de el, conform Sport Mediaset.

La locul accidentului s-au aflat mai mulți martori: "Am văzut mașina venind și apoi accidentul, mulți oameni în tramvai. După accident, șoferul era la pământ''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Potrivit primelor reconstituiri, un tramvai traversa Ponte Matteotti, care face legătura între cartierele Flaminio și Prati, iar la câțiva kilometri de stadionul olimpic a intrat în coliziune cu mașina lui Immobile, distrugând-o.

Impactul a fost suficient de violent pentru a face să deraieze tramvaiul. Mai multe vagoane au fost implicate în accident, iar primele informații vorbesc despre 7 persoane transportate cu ambulanța la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Ciro Immobile, implicat într-un accident violent alături de fetele lui, la Roma. Land Rover-ul s-a făcut zob, după ce a fost izbit de tramvai