Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cod roşu de furtuni şi ploi puternice în Italia. Alertă de ultimă oră, emisă de MAE

Cod roşu de furtuni şi ploi puternice în Italia, emis de Serviciul de Protecţie Civilă. Ploile abundente au provocat inundaţii puternice, iar mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa, printre care şi o româncă şi cei doi copii ai ei.

de Redactia Observator

la 06.10.2018 , 11:15

Cod roşu de furtuni şi ploi puternice în Italia. Alertă de ultimă oră, emisă de MAE Cod roşu de furtuni şi ploi puternice în Italia. Alertă de ultimă oră, emisă de MAE - Facebook

Cod roşu de furtuni şi ploi puternice în Italia, emis de Serviciul de Protecţie Civilă. Ploile abundente au provocat inundaţii puternice, iar mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa, printre care şi o româncă şi cei doi copii ai ei.

Ministerul Afacerilor Externe a emis, astăzi, o alertă pentru românii care vor să călătorească sau tranzitează Italia după ce Serviciul de Protecţie Civilă italian a emis un cod roşu de furtuni şi ploi abundente în centrul şi sudul ţării.

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia, că Serviciul de Protecţie Civilă local a emis un avertisment de cod roşu pentru condiţii meteorologice adverse, cu precipitaţii intense, pentru versantul ionic al regiunii Calabria, respectiv pentru regiunea Puglia în ziua de 6 octombrie 2018. De asemenea, fenomene meteorologice intense, cod portocaliu sau galben pentru ploi abundente şi furtuni, vor fi prezente în toate regiunile din centrul şi sudul Italiei, în ziua de 6 octombrie 2018", se arată într-un comunicat al MAE.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit sursei citate, "pentru informaţii actualizate cu privire la starea vremii, recomandăm consultarea site-ului Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: http://www.meteoam.it/ şi al Serviciului de Protecţie Civilă: www.protezionecivile.gov.it".

În urma inundaţiilor provocate de ploile puternice, o româncă şi cei doi copii ai ei şi-au pierdut viaţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Cod roşu de furtuni şi ploi puternice în Italia. Alertă de ultimă oră, emisă de MAE