Antena Meniu Search
x

Compania aeriană care oferă un zbor spre "nicăieri". Peste 1.000 de persoane s-au înscris încă din primele minute

O companie aeriană oferă un zbor spre..."nicăieri". Acest gen de ofertă prinde tot mai mult contur în întreaga lume, iar oamenii sunt încântaţi de experienţă.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 08:31

Compania aeriană care oferă un zbor spre "nicăieri". Peste 1.000 de persoane s-au înscris încă din primele minute
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit CNBC, Scandinavian Airlines a anunţat că membrii programului său de loialitate EuroBonus pot rezerva o călătorie către o "destinaţie necunoscută". Operatorul cu sediul în Suedia nu este prima companie de transport aerian care oferă astfel de zboruri misterioase.

Şi alte companii aeriene oferă acest tip de serviciu

Scandinavian Airlines a anunţat că în doar câteva minute de la lansarea ofertei, peste 1.000 dintre călătorii fideli "s-au îmbarcat". Înscrierile s-au încheiat la 24 de ore de la postarea anunţului, iar cei selectaţi mai au la dispoziţie alte 24 de ore pentru a confirma biletul şi pentru a face plata.

Avionul Scandivian Airlines va pleca din Copenhaga pe 5 aprilie şi va reveni tot în Danemarca, pe 8 aprilie. Cei care s-au înscris pentru această ofertă, dar nu au prins loc în avion au fost notaţi pe o listă de aşteptare. În funcţie de cât de rapizi au fost s-a întocmit un clasament, iar dacă cineva îşi anulează zborul, atunci locul îi va fi luat de prima persoană aflată pe lista de aşteptare.

În acelaşi comunicat, operatorul nordic a informat că pasagerii au primit un singur indiciu despre destinaţia surpriză, acela fiind că zborul va dura doar câteva ore. De asemenea, pasagerii vor primi indicaţii despre ce trebuie să împacheteze în bagaje cu doar câteva ore înainte de decolare.

Scandinavian Airlines nu este nici prima, nici singura companie aeriană care oferă călătorii spre necunoscut. În 2023, WizzAir a efectuat un "zbor misterios" pentru pasagerii săi fideli, iar în prezent Lufthansa are un program special denumit "Lufthansa Surprise" prin intermediul căruia oferă acelaşi tip de servicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Compania aeriană care oferă un zbor spre "nicăieri". Peste 1.000 de persoane s-au înscris încă din primele minute