Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Compania celebră care își schimbă numele după 155 de ani. De ce a fost luată decizia

Celebra companie Campbell Soup se pregătește să-și schimbe numele. Directorii companiei Campbell Soup, veche de 155 de ani, plănuiesc să schimbe numele celebrei firme în The Campbell's Company. Practic, se va renunța la cuvântul supă deoarece compania și-a diversificat oferta.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 09:54

Compania celebră care își schimbă numele după 155 de ani. De ce a fost luată decizia
Compania celebră care își schimbă numele după 155 de ani. De ce a fost luată decizia - Shutterstock

Directorul executiv Mark Clouse a spus că modificarea urmărește să reflecte mai bine linia de produse în creștere a Campbell, care include în prezent, pe lângă supe, sosuri, gustări și băuturi, potrivit BBC. „Întotdeauna vom iubi supa și nu ne vom lua niciodată ochii de la această afacere importantă. Dar astăzi, suntem mult mai mult decât supă”, a spus Clouse.

Ce mai include portofoliul Campbell

Investitorii urmează să voteze asupra schimbării numelui la adunarea anuală a companiei din noiembrie. În timp ce supa conservată rămâne o parte cheie a afacerii, compania a căutat să se adapteze la o piață în schimbare prin achiziționarea altor firme, cum ar fi producătorul de sosuri Rao. Portofoliul Campbell mai include biscuiții Goldfish, chipsurile Cape Cod, băuturile V8 și sosurile Prego.

Articolul continuă după reclamă

Specialiștii companiei au decis să diversifice linia de produse deoarece supa conservată este mâncată în special de populația în vârstă. Campbell a fost prima companie care a vândut supă conservată în urmă cu mai bine de un secol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Compania celebră care își schimbă numele după 155 de ani. De ce a fost luată decizia