Antena Meniu Search
x

Concept inedit de Valentine's Day: burgerul de logodnă

Dragostea pluteşte în aer, iar de multe ori trece şi prin stomac! Aşa că un restaurnat din Statele Unite a venit cu un concept inedit de Valentine's Day.

Vezi și

Dragostea pluteşte în aer, iar de multe ori trece şi prin stomac! Aşa că un restaurnat din Statele Unite a venit cu un concept inedit de Valentine's Day: burgerul de logodnă. Un preparat culinar delicios, servit împreună cu un inel cu diamante.

Ce poate fi mai original decât o cerere în căsătorie într-un local de burgeri de Valentines Day? Paul Barker, patronul unui restaurnat din Boston s-a gândit să combine romantismul cu deliciosul. Pentru 3.000 de dolari, bărbaţii vor avea şansa să comande un buger care vine la pachet cu un inel de logodnă. Doamnele vor fi luate prin surprindere când vor observa un inel de logodnă chiar în chifla burgerului. Iar pentru a sărbători cum se cuvine, patronul localului a ales cel mai delicios burger din tot meniul. 

Totul a fost calculat ca la carte. Nici preţul nu a fost ales întâmplător. 3 mii de dolari, doar vine la pachet cu inel cu diamante. Iar asta îl face să fie cel mai scump preparat culinar din Statele Unite. 

Oferta romantică este valabilă, însă, doar în noaptea de Valentine's Day. Mai exact pe 14 Februarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Concept inedit de Valentine's Day: burgerul de logodnă