Antena Meniu Search
x

Foto Copac tăiat pe jumătate, după o dispută între doi vecini, în Anglia: "Trebuie să întreb, de ce ai face asta după 25 de ani?"

O dispută între doi vecini din orașul britanic Sheffield s-a lăsat cu un copac tăiat meticulos la jumătate, iar fotografiile au ajuns virale pe internet. Totul, din cauza păsărilor ce ar fi făcut zgomot și mizerie. Acum, arborele a devenit punct de atracție pentru localnici.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.06.2021, 11:26

Bharat Mistry, în vârstă de 56 de ani, și familia lui au fost răvășiți când vecinii au chemat trei muncitori care să taie crengile unui arbore ce crescuse de 25 de ani. Potrivit The Sun, cuplul de septagenari a devenit nemulțumit de faptul că păsările ce-și găsiseră adăpost în copac făceau gălăgie și lăsau în urmă mizerie în grădină, într-o zonă rezidențială în care proprietățile se vând cu sume între 160.000 și 22.000 de lire. 

"Era acolo de 25 de ani și l-am tăiat în formă de cupolă, cu acordul vecinului. Dar recent au venit păsări în el, ceva la care te poți aștepta în această perioadă a anului. A început să pună saci de gunoi în fața copacului, pentru a opri păsările. Weekendul trecut a zis că va aduce un muncitor care să taie copacul și l-am rugat să nu, dar au venit vineri și l-au tăiat", a povestit Bharat Mistry. Și nu l-au tăiat oricum, ci doar pe jumătate, atât cât ar fi avut voie din punct de vedere legal.

"Cred că are dreptul să taie orice vine pe proprietatea lui. Dar trebuie să întreb, de ce ai face asta după 25 de ani? Nu cred că intra un metru pe proprietatea lui", a mai spus bărbatul. Acesta a precizat că vecinii ar fi fost "perfect în regulă" până la impunerea lockdown-ului. Cei doi au refuzat să dea declarații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Copac tăiat pe jumătate, după o dispută între doi vecini, în Anglia: "Trebuie să întreb, de ce ai face asta după 25 de ani?"