Antena Meniu Search
x

Video Copii aruncați în aer sub privirile îngrozite ale părinților, după ce un tobogan gonflabil s-a răsturnat din senin, într-un parc din New York

Incident dramatic într-un parc sportiv de la periferia oraşului New York. Cinci copii au ajuns la spital după ce o căsuţă gonflabilă s-a prăbuşit din senin. Unul dintre ei a suferit o fractură la picior. Alţi nouă copii, cu răni mai uşoare, au primit îngrijiri la faţa locului.

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 08:45

Sursa foto: capturi video today.com Vezi și

Copiii se aflau într-o excursie organizată de o şcoală la încheierea anului de învăţământ. 

Sub privirile părinţilor îngroziţi, câţiva dintre elevi au fost pur şi simplu aruncaţi la câţiva metri înălţime şi s-au prăbuşit pe terenul cu suprafaţă dură pe care era instalată căsuţa. 

Cauza accidentului nu a fost încă stabilită, iar conducerea şcolii şi firma care a montat instalaţia se acuză reciproc de neglijenţă.

14 copii se aflau pe tobogan în momentul incidentului

Potrivit today.com, 14 copii cu vârste cuprinse între 6 și 7 ani de la școala elementară Lafrancis Hardiman au fost aruncați pe terenurile de tenis din apropiere.

11 dintre ei au fost tratați la fața locului, în timp ce 7 au fost transportați la spital, a declarat Paul Miller, coordonatorul adjunct al pompierilor din Suffolk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Copii aruncați în aer sub privirile îngrozite ale părinților, după ce un tobogan gonflabil s-a răsturnat din senin, într-un parc din New York