Antena Meniu Search
x

Video Copiii lui Alain Delon, scandal pe averea lui de 245 de milioane de euro. Fiica actorului, acuzată de fraţi de comportament "mafiot şi ticălos"

Celebrul actor Alain Delon este în centrul unui scandal familial fără precendent.. Motivul: averea de sute de milioane de euro, speculează presa franceză. După ce în urmă cu câteva zile fiul său cel mare, Anthony, şi-a acuzat sora de comportament "mafiot şi ticălos", a venit rândul mezinului familiei să facă o plângere împotriva acesteia. Şi în timp ce copiii actorului se războiesc în declaraţii, avocatul actorului cere instanțelor să deschidă "o procedură de plasare sub protecție juridică". 

de Redactia Observator

la 11.01.2024, 18:16

Vezi și

Alain-Fabien Delon, cel mai mic dintre copiii lui Alain Delon, ar fi depus şi el o plângere împotriva surorii sale. Tânărul de 29 de ani o acuză pe aceasta de comportamnent abuziv şi crede că a încercat să-l manipuleze pe actorul de 88 ani, sătul de scandalul mediatic din ultima perioadă.  

Alain-Fabien Delon, fiul lui Alain Delon: El este într-o stare deplorabilă. Lamentabilă. Să-i fie rușine că nu a încercat să petreacă timp cu el. Nici nu se uită la el când trebuie să-l pun la somn, își îndepărtează privirea.

Fiul cel mare şi-a reclamat sora la poliţie 

Autorităţile au anunţat că au deschis o anchetă în acest caz. Plângerea lui Alain-Fabien Delon vine după ce săptâmâna trecută şi fiul cel maire al actorului francez, Anthony Delon, şi-a reclamat sora la poliţie. Acesta o acuză pe Anouchka Delon că a ascuns familiei adevărata stare de sănătate a tatălui lor şi nu i-a informat că acesta se află într-un declin cognitiv din 2019. Actorul nu ar fi reuşit să treacă cinci teste psihologice între 2019 şi 2022. 

Anthony Delon: De când era mică, tatăl meu îi spunea: eşti cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai puternică, nu ai egal, eşti cea mai frumoasă din lume. A spus public că e noua Romy Schneider, iar problema este că - în timp ce el i-a tot reptat asta - ea a ajuns acum să se creadă de neatins.  

Anthony a declarat presei că este convins că tânăra vrea să-l ducă pe Alain Delon la tratament în Elveţia, ţară al cărei cetăţean este din 1999, pentru că în cazul în care acesta va muri acolo, taxa de succesiune este mai mică decât în hexagon.  

Averea lui Alain Delon, estimată la aproximativ 245 de milioane de euro

Scandalul mediatic a făcut ca presa franceză să speculeze că sămânţa scandalului dintre fraţii Delon este averea fostului superstar francez, estimată la aproximativ 245 de milioane de euro. 

Anthony Delon: Este foarte simplu. Sora mea are 50% din întreaga avere a tatălui meu. Eu și fratele meu, avem ceea ce numim cota de rezervă. Deci avem câte 25%.

Drept răspuns la acuzaţiile fraţilor ei, Anouchka Delon a confirmat duminică faptul că a depus o plângere împotriva lui Anthony pentru defăimare. Ea susţine că a vrut să îşi ducă tatăl în Elveţia pentru a fi tratat de specialişti. 

Anouchka Delon: Nu, nu se pune problema de bani. Cred că Anthony suferă cu adevărat, de asta se comportă aşa. Am impresia că trebuie să plătesc pentru încrederea pe care tatăl meu o are în mine.

De-a lungul carierei sale cinematografice, Alain Delon a jucat în peste 90 de filme. După anii '90 a apărut mai rar pe ecrane. Ultima sa apariție publică majoră a fost la Festivalul de la Cannes din 2019, unde a primit premiul Palme d'Or onorific.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Copiii lui Alain Delon, scandal pe averea lui de 245 de milioane de euro. Fiica actorului, acuzată de fraţi de comportament "mafiot şi ticălos"