Antena Meniu Search
x

Copil transportat în stare gravă la spital, după ce a înghiţit o cantitate semnificativă de droguri, în Australia

Un copil a ajuns în stare gravă la spital, după ce a ingerat o cantitate semnificativă de droguri. Acesta se afla în vizită împreună cu mama sa. Incidentul a avut loc în Australia.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 17.12.2020, 10:16

Cel mic se afla în vizită cu mama lui
Copilul a fost transportat la spital, după ce a ingerat o cantitate semnificativă de droguri - Profimedia Images
  • Un copil s-a luptat să trăiască, după ce a înghiţit o cantitate semnificativă de droguri
  • Celui mic i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la spital

Un băiețel s-a luptat pentru a supravieţui, după ce a înghiţit o cantitate semnificativă de droguri, în timp ce se afla cu mama sa într-un apartament, în vizită. Se pare că copilul a început să vomite, după care şi-a pierdut parţial cunoştinţa. 

Abia după ce i s-a făcut rău, mama, dar şi alţi trei oameni aflaţi în apartamentul din Australia au realizat că ceva este în neregulă cu micuţul, aşa că au apelat la serviciile de urgenţă. Copilul a fost transportat la spital în stare critică. 

Potrivit rapoartelor poliţiei locale, pe baza testelor, oamenii legii au descoperit că o cantitate semnificativă de metamfetamină se afla în corpul copilului. Însă, aceştia nu iau în calcul varianta că mama i-ar fi administrat în mod voluntar respectiva substanţă. 

Din fericire, copilul şi-a revenit complet în urma administrării tratamentului de către medici. Acum se află în afara oricărui pericol, potrivit dailymail.co.uk.

Neglijenţa i-ar putea aduce închisoarea

O anchetă este acum în curs de desfăşurare. Oamenii legii vor să afle provenineţa drogurilor, precum şi felul în care au ajuns să fie ingerate de către cel mic. 

Mama ar putea să primească până la şapte ani de închisoare, după ce a fost acuzată de neglijenţă, punând în pericol viaţa celui mic. 

Femeia urmează să se prezinte în faţa tribunalului la începutul lunii ianuarie a anului viitor, pentru a răspunde acuzaţiilor aduse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Copil transportat în stare gravă la spital, după ce a înghiţit o cantitate semnificativă de droguri, în Australia