Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 5 ani, torturată şi ucisă de propria mamă, în Brazilia. Bunicul a descoperit-o pe femeie rugându-se lângă trupul micuţei

O mamă a fost arestată după şi-ar fi torturat într-un mod cumplit copila, o fetiţă de doar cinci anişori, apoi a ucis-o, în Brazilia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.01.2021, 13:45

Fetiţă cu un ursuleţ de pluş în faţă
Fetiţă de 5 ani, torturată şi ucisă de propria mamă, în Brazilia - iStock | Getty Images
  • Bunicul a fost cel care a descoperit crima teribilă.
  • Femeia a negat toate acuzaţiile.

Josimare Gomes da Silva, în vârstă de 30 de ani, a fost arestată după ce poliția a fost chemată acasă la ea în Alagoas, Brazilia, pe 24 ianuarie, în urma oribilului calvar.

Bunicul fetiţei a văzut sânge curgând din scurgerea exterioară, motiv pentru care a intrat cu forţa în baia în care se aflau Josimare și fiica ei, Brenda Carollyne Pereira da Silva.

El a găsit trupul neînsuflețit al nepoatei sale lângă mama ei, care se ruga într-un mod ciudat și a chemat imediat poliția. Oamenii legii s-au îngrozit când au văzut cum arăta scena crimei. Ochii fetiţei de cinci ani fuseseră scoşi, iar limba tăiată. Anchetatorii cred că rănile ar fi fost provocate cu o foarfecă, în timp ce fetiţa era încă în viață, fapt ce i-a cauzat moartea.

Femeia a negat toate acuzaţiile aduse şi nu a recunoscut nimic

De asemenea, a fost raportat faptul că Josimare, care a fost sedată și apoi dusă la secția de poliție din Delmiro Gouveia, Alagoas, i-ar fi mestecat limba amputată a fiicei sale.

Mama ar fi dat o declarație poliției în dimineața următoare în mai multe limbi, inclusiv în spaniolă.

În timpul declarației incoerente, ar fi negat toate atrocităţile la care şi-a supus fiica. Suspectă suferă de probleme de sănătate mintală, inclusiv depresie, potrivit The Sun.

În prezent, femeia a fost reținută în custodia unei secţii de poliție din Delmiro Gouveia și va fi transferată într-o închisoare pentru femei din capitala statului Maceio, pe măsură ce se investighează cazul.

Mama criminală riscă să îşi petreacă ani buni din viaţă în spatele graţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 5 ani, torturată şi ucisă de propria mamă, în Brazilia. Bunicul a descoperit-o pe femeie rugându-se lângă trupul micuţei