Antena Meniu Search
x

Corina a murit de coronavirus singură în casă, în Italia. Românca avea 41 de ani și era asistentă medicală

Corina a murit de coronavirus singură în casă, în Italia. Românca avea 41 de ani și era asistentă medicală la un cămin de bătrâni. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.04.2020, 11:56

  • Nicioleta a fost găsită fără viață în asă, de fratele ei.
  • Pompierii au spart ușa să intre în apartament.

Corina a murit de coronavirus singură în casă, în Italia. Românca avea 41 de ani și era asistentă medicală la un cămin de bătrâni. 

Nicoleta Corina Berinde a lucrat ca asistentă medicală la o casă de bătrâni, în Beinasco, și acolo s-a infectat, fiind trimisă acasă când a început să aibă simptome. Originară din Negrești Oaș, ea a fost găsită decedată în propriul apartament, unde locuia singură, de către fratele său, George, care a alertat pompierii, scrie assocarenews.it.

Nicoleta se afla de peste 20 de ani în Italia, unde a lucrat ca personal medical și a declarat că nu a vrut să plece acasă, în ciuda pandemiei, pentru că dorea să își ajute pacienții.

În ciuda insistențelor medicului său curant, Nicoleta nu a fost testată, fiind trimisă în izolare acasă. Fratele tinerei a precizat că în ultimele 48 de ore starea Nicoletei s-a înrăutățit, tușea tot mai rău și avea dificultăți de respirație, acesta a fost și motivul pentru care fratele a decis să îi facă o vizită.

Familia a contactat și un avocat pentru a vedea dacă în cazul decesului Nicoletei nu este cumva vorba despre neglijență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Corina a murit de coronavirus singură în casă, în Italia. Românca avea 41 de ani și era asistentă medicală