Antena Meniu Search
x

IMAGINI ŞOCANTE. Crainicul și directorul unui post de radio, UCIŞI ÎN DIRECT! Camerele video au filmat momentul atacului

Un crainic și directorul unui post de radio local au fost ucişi, ieri, după ce un individ necunoscut a pătruns în studio şi tras asupra lor.

Un crainic și directorul unui post de radio local au fost ucişi, ieri, după ce un individ necunoscut a pătruns în studio şi a tras asupra lor.

Este vorba despre postul de radio 103.5 FM din San Pedro de Macorís, din Republica Dominicană.

Potrivit metroecuador.com.ec, crainicul ucis se numeşte Luis Manuel Medina. Bărbatul se afla în direct în momentul împușcăturilor. Atacatorul tras şi asupra colegului lui Medina, Luis Martínez, care era şi directorul postului de radio.

Potrivit Colegiului jurnaliştilor din Republica Dominicană (CDP), bărbatul înarmat a pătruns în incinta postului de radio, care se află într-un centru comercial, şi, fără să scoată vreun cuvânt, a început să tragă. 

Pe acelaşi subiect

Președintele CDP, Olivo De León, a declarat pentru EFE că atacatorul a tras şi a asupra secretarei Dayana García, care a fost rănită grav. 

Pe reţelele de socializare au fost publicate imagini cu Medina întins pe podea, plin de sânge, în timp ce Martínez zace, fără suflare, împuşcat în piept, pe un fotoliu.

De asemenea, pe internet a fost publicată o înregistrare în care este surprins momentul de dinaintea atacului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » IMAGINI ŞOCANTE. Crainicul și directorul unui post de radio, UCIŞI ÎN DIRECT! Camerele video au filmat momentul atacului