Antena Meniu Search
x

Crimă oribilă într-o benzinărie din Germania: un angajat în vârstă de 20 ani, împuşcat în cap pentru că i-a cerut unui client să poarte masca. Criminalul a vrut "să trimită un mesaj"

Crimă oribilă într-o benzinărie din Germania. Un tânăr angajat al benzinăriei, în vârstă de doar 20 de ani, a fost împuşcat de un client nervos.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 11:12

Crima s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă în oraşul Idar-Oberstein. Potrivit raportului poliţiei, citat de Bild, un bărbat în vârstă de 49 de ani ar fi autorul crimei. Acesta a declarat poliţiştilor că a fost deranjat de faptul că angajatul benzinăriei i-a cerut să poarte masca de protecţie atunci când a intrat să-şi facă o serie de cumpărături. Deranjat de insistenţa tânărului casier, dar şi de măsurile restrictive impuse de autorităţi, bărbatul a scos pistolul şi l-a împuşcat. Conform declaraţiilor făcute în anchetă, bărbatul în vârstă de 49 de ani a declarat că "s-a simţit încolţit şi a vrut să transmită un exemplu".

Poliţia are însă o altă variantă. Din anchetă a reieşit faptul că bărbatul a intrat iniţial în benzinărie fără mască, iar când angajatul i-a cerut să o poarte a ieşit şi a plecat. S-a întors după aproximativ o oră, cu chef de scandal: avea masca asupra sa, dar o purta greşit tocmai pentru a-i atrage din nou atenţia tânărului în vârstă de 20 de ani. Între cei doi a izbucnit un dispută aprinsă care s-a sfârşit cu o crimă. Poliţiştii au declarat că este prima crimă din zonă legată sau provocată de măsurile guvernamentale anti-covid şi că va trece o perioadă până când comunitatea va putea percepe şi înţelege gravitatea situaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Crimă oribilă într-o benzinărie din Germania: un angajat în vârstă de 20 ani, împuşcat în cap pentru că i-a cerut unui client să poarte masca. Criminalul a vrut "să trimită un mesaj"