Antena Meniu Search
x

El este criminalul Cristinei, românca ucisă sălbatic în Marea Britanie. Tânăra avea doar 26 de ani

El este criminalul Cristinei, românca ucisă sălbatic în Marea Britanie. Tânăra avea doar 26 de ani şi a fost înjunghiată chiar în faţa casei în care locuia.

El este criminalul Cristinei, românca ucisă sălbatic în Marea Britanie. Tânăra avea doar 26 de ani şi a fost înjunghiată chiar în faţa casei în care locuia.

Cristina Magda Calancea a fost rănită grav în King’s Lynn, Norfolk, pe 21 septembrie, și a murit mai târziu în spital. Gediminas Jasinskas, în vârstă de 30 de ani, din King’s Lynn, este ucigaşul ei şi el a recunoscut crima atunci când a apărut în fața Curții din Norwich.

Jasinskas a fost reținut în arest, până la data pronunțării sentinței, pe 3 ianuarie 2019.

O examinare post mortem a relevat faptul că Cristina Magda Calancea a murit ca urmare a rănilor multiple prin înjunghiere.

Pe acelaşi subiect

Cristina a fost ucisă pentru că l-a părăsit pe criminal

Fratele ei, Răzvan Milea, a declarat pentru BBC că tânăra era foarte "fericită, râdea la orice glumă și se bucura de viață”.

El a mai a spus că surorii sale, care are alți doi frați, unul în Marea Britanie și altul în Franța, "îi plăcea să găsească obiecte în formă de inimă – chiar și într-o pungă de popcorn”.

Românul a mai spus că sora sa a avut o mai multe locuri de muncă de când s-a mutat în Regatul Unit, inclusiv într-o fabrică de ciocolată, și că era "o ființă normală, la fel ca toată lumea".

Pe 21 septembrie, în jurul orei 22.00, Cristina s-a întâlnit cu Gediminas Jasinskas, un tânăr în vârstă de 29 de ani cu care românca a avut o relaţie.

Cei doi s-au luat la ceartă, la un moment dat, iar bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe Cristina de mai multe ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » El este criminalul Cristinei, românca ucisă sălbatic în Marea Britanie. Tânăra avea doar 26 de ani