Antena Meniu Search
x

Culmea ironiei. Vladimir Putin are o nepoată secretă al cărei tată este Igor Zelenski. Fiica lui a călătorit de 50 de ori în 2 ani la Munchen

O investigație a jurnaliștilor de la o publicație rusească independentă, iStories, în parteneriat cu Der Spiegel, demască un caz de ipocrizie chiar în rândul celor mai apropiați oameni din jurul lui Vladimir Putin. Mai exact, în timp ce liderul de la Kremlin alimenta în Rusia reteorica anti-occidentală, una din fiicele acestuia, Katerina Tihonova, a călătorit de peste 50 de ori în 2 ani Germania, la München. Mai exact între 2017 și 2019. Ca o ironie a sorţii, tatăl nepoatei lui Vladimir Putin se numeşte fix Zelenski notează The Guardian.

de Redactia Observator

la 20.05.2022, 13:00

Katerina Tihonova, fiica lui Vladimir Putin
Katerina Tihonova, fiica lui Vladimir Putin, a călătorit de peste 50 de ori în Germania între 2017 și 2019. - Profimedia

După cum susțin jurnaliștii care au lucrat la această investigație, registrele de zbor arată că Katerina Tihonova a călătorit în Germania cu zboruri charter, însoțită de membrii ai aparatului de securitate care îl deservește pe Vladimir Putin.

Printre documentele care au ajuns în posesia jurnaliștilor și care au fost folosite în această investigație se numără și un pașaport al unei fetițe de doi ani despre care se crede că ar fi o nepoată a lui Vladimir Putin, necunoscută presei .

Noi detalii despre viața Katerinei Tihonova

Speculațiile din presa internațională sugerează că tatăl acestei fetițe, nepoata lui Vladimir Putin, ar fi fostul director al baletului de stat din Munchen, Igor Zelenski. Trebuie precizat că acesta nu este înrudit cu președintele Ucraine și că înainte de a fi numit la conducerea instituției a fost un dansator recunoscut la nivel internațional.

Pe acelaşi subiect

Igor Zelenski a renunțat la conducerea baletului de stat din Munchen pe 4 aprilie, susținând că decizia a fost luată din motive care țin de familia sa. În plus, el a recurs la acest act după ce a fost criticat că nu a condamnat războiul din Ucraina. În plus, el mai face parte în consiliul Fundației Naționale a Patrimoniului Cultural din Rusia.

Informațiile legate de relația dintre Igor Zelenski și Katerina Tihonova au fost confirmate în mod anonim de surse din cadrul baletului din Munchen care au vorbit cu jurnaliștii de la Der Spiegel. În ceea ce o privește pe fiica cea mai mică a lui Vladimir Putin, Katerina a fost căsătorită în trecut cu miliardarul Kiril Shamalov de care a divorțat în 2019.

Deși jurnaliștii nu au făcut public numele nepoatei liderului de la Kremlin, au confirmat că patronimul acesteia, numele de familie transmis de la tată către copil, este Igorevna, indicând faptul că Igor Zelenski ar fi tatăl ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Culmea ironiei. Vladimir Putin are o nepoată secretă al cărei tată este Igor Zelenski. Fiica lui a călătorit de 50 de ori în 2 ani la Munchen