Antena Meniu Search
x

Video Cum au jefuit doi români un milionar italian abia îmbogăţit la loto. L-au urmărit până acasă, apoi a început "operaţiunea"

Doi români au fost arestaţi după ce au sechestrat şi au jefuit câştigătorul unui loz de 5 milioane de euro, în Italia. Hoţii au fost prinşi la aproape un an după ce l-au atacat pe italian în propria casă, cu ajutorul a doi complici moldoveni.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 05.04.2023, 17:48

Vezi și

"Cei patru - doi români şi doi cetăţeni moldoveni - au dat atacul în luna mai a anului trecut, după ce au aflat că omul de afaceri italian a câştigat la loto 5 milioane de euro. L-au urmărit până în locuinţa lui, l-au legat, l-au ameninţat cu arma şi au plecat de acolo cu toate obiectele de valoare pe care le-au găsit. Este vorba despre ceasuri şi lingouri de peste 600.000 de euro, dar şi despre o sumă importantă de bani: 20.000 de euro", spune Cristina Filip, reporter Observator.

Milionar italian, jefuit de români

"Imediat după atac, s-au făcut nevăzuţi. Italianul a reuşit, într-un târziu, să scape şi a anunţat poliţia. Autorităţile din Italia au reuşit să-l prindă chiar a doua zi pe unul dintre ei. Pe ceilalţi trei, doi români şi un cetăţean moldovean, i-au prins pe teritoriul Italiei, după 10 luni. Ei se află acum în custodia poliţiei, iar autorităţile din Italia urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate în cazul lor", adaugă Cristina Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Cum au jefuit doi români un milionar italian abia îmbogăţit la loto. L-au urmărit până acasă, apoi a început "operaţiunea"