Antena Meniu Search
x

Părinți arestați cu monitoare fixate pe gleznă, pentru că au refuzat să semneze acordul de carantină COVID-19, în SUA (Video)

Un cuplu din Kentucky este în arest la domiciliu, după ce unul dintre parteneri a fost depistat pozitiv la noul coronavirus și a refuzat să semneze actele de carantină.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.07.2020, 18:06

Părinți arestați cu monitoare fixate pe gleznă, pentru că au refuzat să semneze acordul de carantină COVID-19, în Kentucky
Părinți arestați cu monitoare fixate pe gleznă, pentru că au refuzat să semneze acordul de carantină COVID-19, în Kentucky - Facebook captura video
  • Elizabeth Linscott și-a făcut un test pentru COVID-19 pentru că plănuia să meargă în vizită la părinți și bunici.
  • Pentru că au refuzat să semneze acordul de carantină, cei doi părinți au fost arestați la domiciliu.

Elizabeth Linscott și-a făcut un test pentru COVID-19 pentru că plănuia să meargă în vizită la părinți și bunici.

Bunicii mei au vrut să mă vadă așa că, doar pentru a ne asigura că totul e ok, mi-am făcut un test”, a spus Elizabeth, potrivit abc7.com.

Însă rezultatul pozitiv a luat-o complet prin surprindere, cu atât mai mult cu cât tânăra nu are niciun simptom. Din cauza acestui lucru, Departamentul de sănătate a contactat-o pe tânără solicitându-i să semneze documentele referitoare la perioada de carantină.

Dar a ales să nu le semneze. Prin urmare, oficialii din Departamentul de Sănătate au anunțat poliția care i-a și plasat în arest la domiciliu.

Cuplul a primit astfel monitoare pentru gleznă, precum infractorii, iar în cazul în care călătoresc mai mult de 200 de metri, forțele de ordine vor fi notificate.

"Nu am jefuit un magazin. Nu am furat ceva. Nu am lovit și am fugit. Nu am făcut nimic rău", a spus Linscott.

Cei doi au spus că nu au refuzat niciodată auto-carantina. Pur și simplu nu au fost de acord cu semnarea documentelor.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Părinți arestați cu monitoare fixate pe gleznă, pentru că au refuzat să semneze acordul de carantină COVID-19, în SUA (Video)