Antena Meniu Search
x

Descoperire teribilă într-o casă, după o triplă crimă urmată de sinucidere: O familie întreagă, găsită fără suflare, în Statele Unite. Tatăl suferea de stres post traumatic

Descoperire de-a dreptul tulburătoare într-o casă, de Ziua Tatălui. O familie întreagă a fost găsită fără suflare. Printre victime se numără și doi copii, un adolescent de 13 ani, și o fetiță de doar cinci ani.

de Monica Palade

la 23.06.2021, 16:22

Descoperire teribilă într-o casă, după o triplă crimă urmată de sinucidere: O familie întreagă, găsită fără suflare, în Statele Unite. Tatăl suferea de stres post traumatic

Anchetatorii cred că este vorba de o triplă crimă urmată de sinucidere. Veteranul militar Nicholas Mavrakis, în vârstă de 47 de ani, soția sa Lesley, în vârstă de 37 de ani, fiul Ace, în vârstă de 13 ani, și fiica Pippa, în vârstă de cinci ani, au murit toți din cauza rănilor prin împușcare.

Cei patru au fost găsiți duminică în casa lor din Jackson Township, Ohio, în urma unui control făcut în urma unui apel la numărul de urgență. „Acest incident este investigat ca o dispută internă care a devenit mortală. În acest moment se crede că nu există alte persoane implicate în acest caz", au declarat polițiștii.

Tragedie uriaşă: O familie întreagă dispărută

O rudă a chemat poliția, îngrijorată că nu răspunde nimeni la ușă."Nu știu ce se întâmplă. Știu că soțul suferă de stres post traumatic de la armată și are probleme", le-a spus aceasta dispecerilor.

Înregistrările arată că Nicholas s-a retras ca sergent în 2013, după 20 de ani de serviciu și misiuni în Afganistan și Irak.

Chris DiLoreto, superintendentul școlii locale din Jackson, a declarat: „Districtul nostru plânge pierderea a doi copii. Ace Mavrakis a fost foarte apreciat de școală și personalul de la Jackson Memorial Middle School. A fost membru al echipei de fotbal din clasa a IX-a a liceului Jackson. Pippa Mavrakis a fost înregistrată pentru a începe grădinița la Școala Elementară Strausser în august”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Descoperire teribilă într-o casă, după o triplă crimă urmată de sinucidere: O familie întreagă, găsită fără suflare, în Statele Unite. Tatăl suferea de stres post traumatic