Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri despre moartea lui George Michael. Un "verişor" al artistului lansează o nouă ipoteză

Andros Georgiou, un prieten din copilărie al cântăreţului George Michael, face dezvăluiri incredibile despre cântăreţul care a fost găsit decedat, în prima zi de Crăciun, anul trecut, în locuinţa sa din Oxfordshire.

Andros Georgiou, un prieten din copilărie al cântăreţului George Michael, face dezvăluiri incredibile despre cântăreţul care a fost găsit decedat, în prima zi de Crăciun, anul trecut, în locuinţa sa din Oxfordshire.

”Drogurile puternice reveniseră în viaţa lui”, a declarat Andros Georgiou într-o emisiune difuzată de BBC, adăugând că bunul lui prieten a fost dependent de cocaină. 

Andros Georgiou este un prieten din copilărie al cântăreţului George Michael, iar cei doi obişnuiau să spună că erau ”verişori”. 

El crede că moartea lui George Michael a fost un accident.

Pe acelaşi subiect

”Cred că avea gânduri suicidare, pentru că sănătatea lui mintală nu era prea bună. Dar nu cred că moartea lui a fost o sinucidere”, a precizat Georgiou, potrivit news.ro. 

Potrivit acestuia, cocaina era unul dintre ”drogurile preferate” ale artistului britanic: ”Cred că a luat pur şi simplu o cantitate prea mare dintr-un drog, în combinaţie cu antidepresive şi cu alte droguri pe care le lua - cu alcool. Cred că inima lui a încetat să mai bată”.

Andros Georgiou, fost producător muzical, spune că vrea să afle ”adevărul despre ceea ce s-a întâmplat, ce se afla cu exactitate în sângele lui în momentul morţii, cine i-a dat acele droguri şi de ce el începuse din nou să le consume”.

Georgiou consideră că unele dintre zvonurile recente, potrivit cărora artistul consuma heroină, reprezintă ”o prostie absolută”: ”Ştiu care era drogul de care el nu s-a atins niciodată”.

George Michael a murit pe 25 decembrie la vârsta de 53 de ani.

O examinare post-mortem a trupului artistului a furnizat rezultate ”neconcludente”, a precizat Poliţia britanică. 

În această perioadă sunt efectuate o serie de teste suplimentare, pentru a determina cu exactitate cauza decesului starului. Moartea lui nu este considerată suspectă de autorităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Noi dezvăluiri despre moartea lui George Michael. Un "verişor" al artistului lansează o nouă ipoteză