Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dezastru cu nouă morți și zeci de răniți, în Ankara. Un autocar s-a rupt pe jumătate într-un pod, după ce șoferul ar fi căzut pradă somnului

Cel puţin nouă persoane au murit, iar alte 26 au fost rănite vineri după ce un autocar s-a izbit violent de un pod din Ankara, Turcia, relatează AFP, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 13:47

Accidentul a avut loc la ora 05:00, când un autocar care transporta mai mulți pasageri pasageri s-a izbit violent de un pod, pe o autostradă situată în apropiere de Ankara.

Nouă morți și zeci de răniți după impactul violent

Potrivit guvernatorului Ankarei, Vasip Sahin, citat de TRT, ”nu există nicio urmă de frânare la faţa locului, ceea ce sugerează că şoferul ar fi aţipit”.

Articolul continuă după reclamă

Accidentele de autocar sunt frecvente în Turcia. În mai, zece persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-o coliziune între un autobuz, două maşini şi un camion pe o autostradă în apropiere de Mersin (sud).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Dezastru cu nouă morți și zeci de răniți, în Ankara. Un autocar s-a rupt pe jumătate într-un pod, după ce șoferul ar fi căzut pradă somnului