Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI despre primul SUSPECT arestat la Londra: Tânărul de 18 ani, "adoptat" de o familie britanică decorată de Regină, mai fusese reținut de poliție, chiar în stația Parsons Gree

Daily Mail notează că primul suspect arestat, vineri, în legătură cu atentatul terorist de la metroul din Londra, se număra printre copiii "adoptați" de un celebru cuplu din Marea Britanie, care a crescut de-a lungul timpului peste 260 de copii.

Daily Mail notează că primul suspect arestat, vineri, în legătură cu atentatul terorist de la metroul din Londra, se număra printre copiii "adoptați" de un celebru cuplu din Marea Britanie, care a crescut de-a lungul timpului peste 260 de copii.

Tânărul de 18 ani reținut, vineri, în portul Dorset, se afla în grija cuplului Penelope și Ronald Jones, de 71, respectiv 88 de ani, care de-a lungul a 40 de ani au "adoptat" peste 260 de copii, mulți dintre ei fiind refugiați din Irak, Siria, Albania sau Afganistan.

În 2009, Penelope și Ronald Jones au fost decorați de Regina Elisabeta a II-a pentru serviciile aduse în sprijinul copiilor și familiilor.

Se pare că aceștia aveau acum în grijă doi tineri, cel de 18 ani reținut ieri și unul de 22 de ani.

Pe acelaşi subiect

La locuința celor doi bătrâni, situată la Sunbury, la periferia de sud-vest a capitalei britanice, au avut loc vineri percheziţii de amploare. Ofiţeri înarmaţi au percheziţionat casa acestora, evacuând vecinii ca măsură de precauţie, în cadrul anchetei cu privire la atentatul de la metrou.

O vecină a cuplului Jones  adezvpluit, pentru Daily Mail, că cei doi bătrâni aveau probleme mari cu tânărul de 18 ani pe care îl aveau în grijă, pentru că acesta era "îngrozitor". El ar fi fost chiar reținut de poliție în urmă cu două săptâmâni, în zona stației de metrou Parsons Green, dar ulterior eliberat.

Cei doi "părinți adoptivi" ar fi recunoscut că nu-l pot stăpâni și că nu mai vor să-și asume responsabilitatea pentru a-l crește.

"Acum au doi băieți, ambii străini. Unul este foarte răcut și politicos, celălalt, de 18 ani, este îngrozitor. Știu că acum două săptămâni a fost reținut de poliție, în zona stației de metrou Parsons Green, nu știu din ce motiv. Apoi, s-a întors la Penny și Ron. După acest incident, Penny spune că nu va mai avea grijă de el, deoarece nu-l poate stăpâni", a declarat Serena Barber (47 de ani), pentru Daily Mail.

Poliţia britanică a anunţat că a reţinut, sâmbătă noapte, un al doilea suspect în legătură cu incidentul terorist de la metroul din Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » DEZVĂLUIRI despre primul SUSPECT arestat la Londra: Tânărul de 18 ani, "adoptat" de o familie britanică decorată de Regină, mai fusese reținut de poliție, chiar în stația Parsons Gree