Antena Meniu Search
x

Dieta lui Vladimir Putin. Kremlinul dezvăluie ce preferințe culinare are președintele rus

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, preferă preparatele simple, dar evită produsele de panificație, potrivit purtătorului de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 14:28

Vladimir Putin, președintele Rusiei
Vladimir Putin, președintele Rusiei - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Liderul de la Kremlin nu este adeptul preparatelor sofisticate. Vladimir Putin preferă rețetele simple, dar evită produsele de patiserie, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, într-un interviu pentru ziarul Argumenty i Fakty.

Întrebat dacă există vreun aliment care nu este agreat de Putin, Dmitri Peskov a declarat: "Nu știu nimic despre astfel de produse. Are preferințe alimentare foarte simple și cu siguranță nu transformă bucătăria într-un fel de cult. El preferă preparatele obișnuite, dar încearcă să evite produsele de patiserie". 

În ceea ce privește hainele neobișnuite purtate de președintele rus, în weekendul petrecut în taigaua siberiană, purtătorul său de cuvânt a spus că "ținutele lui depind de locul în care se află".

„Nu-i pasă prea mult de asta”, a răspuns Peskov, referindu-se la ținutele președintelui rus Vladimir Putin. "Costumele și cămășile pe care le poartă arată practic la fel. Cu toate acestea, nu poți purta o cămașă în taiga, e frig acolo. Ținutele lui depind de locul în care se află". a subliniat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, adăugând că Putin nu are un consultant de modă, potrivit TASS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Dieta lui Vladimir Putin. Kremlinul dezvăluie ce preferințe culinare are președintele rus