Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Doi morți și un rănit în Olanda, după ce un bărbat a scos arbaleta și a început să tragă de la balcon

Un bărbat a ucis două persoane și a rănit o a treia, după ce a ieșit pe balconul unei clădiri cu o arbaletă și a început să tragă. Tragedia a avut loc în orașul Almelo din Olanda. Una dintre victime s-ar fi aflat chiar în apartamentul lui. Atacatorul a fost rănit de poliţişti în timpul intervenţiei și arestat.

De Redactia Observator la 17.09.2021, 16:53
bărbat cu arbaleta în Olanda
Doi morți și un rănit în Olanda, după ce un bărbat a scos arbaleta și a început să tragă de la balcon - Vino-Lilly via Twitter

Imagini din timpul atacului din Almelo:

Nu este dacă bărbatul este unul cu probleme psihice. Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a-l opri pe atacator, transmite NL Times. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje speciale de intervenție, precum și ambulanțe. Atacul a avut loc în această dimineață, în jurul orei locale 10:00.

Situația a fost catalogată dreptul una de nivelul GRIP 3. La nivelul GRIP 5 sunt crize majore ce implică mai multe regiuni din Țările de Jos, iar GRIP 6 se declară doar în cazul unor dezastre la nivel național. Poliția a deschis o investigație pentru a afla toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Doi morți și un rănit în Olanda, după ce un bărbat a scos arbaleta și a început să tragă de la balcon