Antena Meniu Search
x

Poliţişti sechestrați timp de 9 ore de către doi deţinuţi în Suedia. Pentru eliberarea lor au cerut 20 de cutii de pizza

Doi gardieni au fost luaţi ostatici de către doi deţinuţi ai unei închisori din Suedia. Negocierile care au durat nouă ore s-au încheiat după ce răpitorii au fost răscumpăraţi cu 20 de cutii de pizza.

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 12:26

Doi poliţişti din suedia au fost răpiţi de către doi deţinuţi
Doi poliţişti din suedia au fost răpiţi de către doi deţinuţi - Profimedia

Paznicii au fost răpiţi miercuri în jurul orei locale 12:30, transmite Le Figaro. Doi deţinuţi de la penitenciarul de maximă securitate din Hallby au reuşit să pătrundă în spaţiul rezervat gardienilor, conform relatărilor făcute de către un oficial al închisorii. În interiorul încăperii se aflau doi gardieni care au fost luaţi ostatici de către deţinuţi. În cel mai scurt timp forţele de ordine au intervenit şi au adus un mediator care să negocieze cu răpitorii pentru eliberarea celor doi colegi.

Potrivit presei suedeze, cei doi deţinuţi au avut două condiţii pentru a-i elibera pe cei doi poliţişti captivi. Prima dorinţă a fost aducerea unui elicopter pe care să îl potă folosi pentru a ieşi din închisoare, iar ce-a de-a doua, primirea a 20 de cutii de pizza cu carne pentru kebap pe care să le împartă cu ceilalţi deţinuţi din penitenciar. Stina Lynes, purtător de cuvânt al penitenciarului a confirmat că "pizza a fost livrată".

De asemenea o confirmare a fost primită şi din partea pizzeriei care a transmis că a onorat comanda neobişnuită venită din partea penitenciarului. Solicitarea celor de la închisoare au făcut ca stocurile de carne să se epuizeze rapid. "Când au plasat comanda, nu au dat prea mult detalii. Au venit, au luat pizza şi au plecat. Nu am fost plătit", a declarat cel care a preluat comanda fermă a poliţiştilor.

Cei doi deţinuţi care execută pedepse lungi pentru crimele pe care le-au comis au fost transferaţi la secţia de poliţie pentru audieri privind acuzații de răpire, după ce i-au ţinut captivi pe cei doi poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Poliţişti sechestrați timp de 9 ore de către doi deţinuţi în Suedia. Pentru eliberarea lor au cerut 20 de cutii de pizza