Antena Meniu Search
x

Doi răniţi într-un "atentat" cu maşină-capcană la Melitopol, atribuit Kievului de către autorităţile proruse

O maşină-capcană a explodat luni la Melitopol şi a rănit două persoane, anunţă administraţia prorusă a acestui oraş situat în sudul Ucrainei, ocupat de către forţele ruse, care acuză Kievul că se află în spatele acestui ”atentat”, relatează AFP, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 13:18

Doi răniţi într-un "atentat" cu maşină-capcană la Melitopol, atribuit Kievului de către autorităţile proruse
- Profimedia

Luni, ”către ora (locală) 9.00 (şi ora României), o maşină-capcană a explodat în centrul oraşului”, anunţă administraţia din Melitopol, oraş situat în apropierea Mării Azov. Două persoane, în vârstă de 25 şi 28 de ani, au fost rănite, ”voluntari care aduceau ajutoare umanitare”, potrivit aceleiaşi surse.

O anchetă a fost deschisă, anunţă administraţia prorusă. ”Acesta este un act terorist cinic al regimului de Kiev, un act menit să ne îngrozească oraşul, un act îndreptat împotriva unor civili”, acuză Galina Danilcenko - noul primar al oraşului, instalat de către forţe ruse -, citată de agenţia rusă de presă RIA Novosti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi răniţi într-un "atentat" cu maşină-capcană la Melitopol, atribuit Kievului de către autorităţile proruse