Antena Meniu Search
x

Doi români au jefuit un copil de 6 ani, în fața unui supermarket, în Germania

Doi români au jefuit un copil de 6 ani, în fața unui magazin alimentar, în Germania. Cei doi nu au reușit totuși să scape, după ce au trântit copilul la pământ.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.04.2020, 14:53

Român în Germania
Doi români au jefuit un copil de 6 ani, în fața unui supermarket, în Germania - Twitter
  • Românii au fost prinși după o urmărire prin oraș.
  • Copilul a fost rănit ușor.

Doi români au jefuit un copil de 6 ani, în fața unui magazin alimentar, în Germania. Cei doi nu au reușit totuși să scape, după ce au trântit copilul la pământ.

Doi bărbați au jefuit un copil de șase ani în fața unui magazin alimentar de pe Limbacher Strasse din Schlosschemnitz, în weekend. Potrivit poliției, copilul cu o pungă de cumpărături în mână aștepta o rudă care se afla încă în magazin, scrie freiepresse.de.

Unul dintre bărbați a împins copilul pe trotuar și a luat punga cu alimente. Apoi cei doi au fugit spre Konkordiapark. Copilul a fost ușor rănit, dar a strigat puternic pentru a atrage atenția asupra situației sale. O rudă a început apoi să-i urmărească pe cei doi tâlhari, împreună cu un angajat al magazinului. 

În cele din urmă, cei doi au reușit să prindă hoții, iar polițiștii i-au arestat pe suspecți. E vorba despre doi bărbați de 28 de ani și 52 de ani, ambii români. Acum sunt cercetați pentru tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi români au jefuit un copil de 6 ani, în fața unui supermarket, în Germania