Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi români, eroi în Germania. Au salvat o fetiță de 9 ani care era atacată de un câine de luptă

Doi români, eroi în Germania după ce au salvat o fetiță de nouă ani care era atacată de un câine de luptă. Copila a scăpat ca prin urechile acului și se recuperează, după ce a suferit mai multe răni. 

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 11:35

Doi români, eroi în Germania. Au salvat o fetiță de 9 ani care era atacată de un câine de luptă
Doi români, eroi în Germania. Au salvat o fetiță de 9 ani care era atacată de un câine de luptă - Volksstimme

Ylvie Schultz, o fetiță de 9 ani, a fost atacată de un câine de luptă, pe 29 august, în localitatea Kusey. Incidentul a ajuns pe prima pagină a mai multor publicații din Germania. Salvatorii ei au fost doi bărbați români care au intervenit imediat cum au văzut că fata este în pericol, scrie publicația Volksstimme.

Doi români, eroi în Germania

După ce a fost mușcată de câine, Ylvie a primit îngrijiri medicale, iar familia sa confirmă acum că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. În ciuda gravității atacului, copila se simte bine și se recuperează, după ce a suferit mai multe răni.

Articolul continuă după reclamă

Pe 11 septembrie, Ylvie și familia ei au fost invitați la consiliul local pentru a le mulțumi public celor care au intervenit în timpul incidentului.

Mama fetiței, Nadine Osbar, și-a exprimat profunda recunoștință față de doi bărbați români care au intervenit rapid și au salvat-o pe fetiță din ghearele câinelui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Doi români, eroi în Germania. Au salvat o fetiță de 9 ani care era atacată de un câine de luptă