Antena Meniu Search
x

Doi soți au murit de coronavirus la 4 minute distanță, ținându-se de mână, în Statele Unite

După ce s-au luptat o lună încercând să scape de Covid-19, doi soți din Statele Unite au murit la patru minute distanță unul de celălalt, ținându-se de mână.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.09.2020, 13:32

  • Destin tragic pentru un cuplu din Carolina de Nord
  • Aproape 200.000 de pacienți cu SARS-CoV-2 au decedat în SUA

Johnny Lee Peoples, în vârstă de 67 de ani, și Cathy Darlene Peoples, de 65, s-au stins la un spital din Salisbury, Carolina de Nord.

Vâzănd severitatea infecției cu SARS-CoV-2 și anticipând cel mai negru scenariu, cadrele medicale au luat decizia de a-i muta pe soți în același salon de terapie intensivă, acolo unde să-și petreacă ultimele zile.

Timp de 30 de zile s-au luptat cei doi cu boala, după apariția primelor simptome, scrie Mirror Online. "În principal a fost febră și pierderea mirosului. Tatăl meu a avut simptome două zile mai târziu" , a declarat Shane Peoples, fiul celor doi, potrivit WBTV.

Cathy și Johnny

Pe măsură ce starea lor de sănătate s-a agravat, Johnny și Cathy s-au putut sprijini reciproc.

"Dopă cam două săptămâni i-au mutat pe amândoi la Terapie Intensivă. De acolo totul a mers rău. [...] Le-au pus mâinile împreună, asistentele s-au adunat în jurul lor și au murit, la patru minute distanță", a povestit tânărul.

"Nu e o glumă. Nu e o iluzie"

Shane Peoples a avertizat că pandemia este cât se poate de serioasă, nu o iluzie, așa cum cred unii.

"Am fost păcăliți. Viețile mamei mele și a tatălui meu au fost furate de un virus despre care mulți glumesc zilnic sau despre care cred că e un fel de farsă. Ambii au luat pandemia în serios și tot s-au îmbolnăvit și au murit... Și-au iubit familia foarte mult și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ea", a scris bărbatul pe Facebook.

Statele Unite sunt puternic afectate de pandemia de coronavirus. Peste 6,6 milioane de cazuri au fost depistate până acum, iar aproape 200.000 de pacienți și-au pierdut viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi soți au murit de coronavirus la 4 minute distanță, ținându-se de mână, în Statele Unite