Antena Meniu Search
x

Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, are cancer. Actorul a dezvăluit că se lupta cu boala de opt ani, în secret

Dezvăluire uluitoare în rândul actorilor de la Hollywood. Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, a mărturisit că de opt ani se luptă cu cancerul în secret.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 21:05

Actorul a dezvăluit că se lupta cu boala de opt ani, în secret
Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, are cancer - Profimedia

Actorul în vârstă de 65 de ani, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Rocky și Creed, a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul său de cancer, relatează Mirror.

Actorul se luptă cu boala încă din 2015

Vedeta suedeză a dezvăluit într-un interviu că a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer pulmonar în 2015. El spune că a intrat în remisie înainte ca boala să revină în 2020. Medicul i-a spus că are cancer în fază terminală și că mai are doar doi sau trei ani de trăit.

Când cancerul a revenit, s-a răspândit la plămâni, stomac, coloana vertebrală și rinichi. Dar, din fericire, după diagnosticul primit, a mers la un alt medic pentru o a doua părere. Acesta i-a spus că datorită tratamentului, tumorile s-au micșorat.

El a recunoscut că a folosit steroizi la începutul carierei sale de actor și se întreabă dacă medicamentele au contribuit la declanșarea cancerului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, are cancer. Actorul a dezvăluit că se lupta cu boala de opt ani, în secret