Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Donald Trump, dezvăluiri despre relaţia sa cu Vladimir Putin. "Dacă am mai discutat cu el e un lucru inteligent"

Sute de mii de americani s-au prezentat la urne, în Georgia, cu trei săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale. În faţa secţiilor s-au format cozi pe sute de metri, semn al luptei strânse între republicani şi democraţi. 

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 20:48

În Georgia, oamenii au aşteptat chiar şi o oră la coadă. În prima zi în care s-a putut vota anticipat, 328.000 de persoane au mers la urne, un record pentru statul care votează când cu democraţii, când cu republicanii. 

Kamala Harris a participat la un show popular printre comunitatea de culoare

Greutatea momentului îi apasă şi pe candidaţi. Acuzată că nu participă la interviuri în direct, Kamala Harris şi-a asumat un risc şi a participat la un show radio popular în rândul comunităţii de culoare. 

Vezi și

"Ca vicepreşedinte, am fost în fruntea luptei pentru reducerea gravităţii în cazul consumului de marijuana. În loc să fie considerată la fel de gravă precum heroina, să fie o gravitate redusă. Ca preşedinte, promit să lucrez la dezincriminarea marijuanei pentru că ştiu că sigur că acele legi au afectat în mod disproporționat anumite categorii de populaţie și, în special, bărbații de culoare", a declarat Kamala Harris, vicepreşedintele Statelor Unite.

Pe acelaşi subiect

Kamala a mers şi la o galerie de artă deţinută de un afro-american. Totul vine după ce sondajele au arătat că mulţi bărbaţi de culoare nu vor merge la urne sau chiar îl preferă pe Trump. Aflat în Chicago, fostul preşedinte a abordat altă strategie. Promite să taxeze alte ţări şi să aducă miliarde de dolari la buget. El s-a lăudat cu relaţia bună pe care o are cu liderii de la Moscova sau Beijing. 

Donald Trump, despre relaţia sa cu Putin

Întrebat dacă a mai discutat sau nu cu Vladimir Putin de când şi-a încheiat mandatul de preşedinte, Donald Trump a răspuns: "Nu comentez. Dar vă spun asta: dacă am mai discutat este un lucru inteligent. Dacă sunt prietenos cu oamenii, dacă am o relaţie (bună) cu oamenii, asta este un lucru bun, nu un lucru rău. Când vorbim despre o ţară."

Trump i-a acuzat pe democraţi că permit intrarea în Statele Unite a sute de mii de imigranţi ilegali şi că au distrus ţara. Un lucru care l-a enervat pe actualul preşedinte. 

"Trump spune că America este o naţiune eşuată. De unde naiba vine? Vorbesc serios, gândiţi-vă la asta. Un preşedinte numeşte America o naţiune eşuată. Asta mă înfurie. Trump spune că suntem rataţi, dar singurul ratat pe care îl ştiu e Donald Trump", a declarat Joe Biden, preşedintele SUA.

În unele sondaje, Harris are un avans de trei procente faţă de Trump la nivel naţional. 

Fostul preşedinte îşi face intens campanie în special în statele indecise, cele care pot determina învingătorul pe 5 noiembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri externe » Donald Trump, dezvăluiri despre relaţia sa cu Vladimir Putin. "Dacă am mai discutat cu el e un lucru inteligent"