Antena Meniu Search
x

Galerie foto Două clanuri de romi au îngrozit un cartier din Milano. Zeci de oameni s-au bătut cu mese de călcat, bâte, răngi și cuţite, din cauza unui loc de parcare

O stradă din Milano, în Italia, s-a transformat în front de război pentru două clanuri de romi, luni seară. Nu mai puțin de 60 de bătăuşi, bărbaţi, dar şi femei, s-au lovit fără milă cu bâte de baseball, sticle, pietre, răngi, cuțite și chiar mese de călcat. Presa din Peninsulă scrie că întreg scandalul ar fi pornit din cauza unui Volkswagen Touran înmatriculat în România și a unui loc de parcare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.06.2023, 15:07

Strigătele a zeci de oameni au răsunat, seara trecută, pe o stradă din Milano. Bărbaţi şi femei se lovesc fără încetare. În mâinile lor, sticlele, bâtele, scaunele şi chiar mesele de călcat devin arme.

Bătaia generală a pornit în jurul orei 18.45 și, potrivit jurnaliștilor Corriere della Sera, scânteia a fost declanșată după ce o persoană a parcat un Volkswagen Touran cu numere de înmatriculare românești în fața unei case din via Emilio Faà di Bruno. Se pare, însă, că în spatele încăierării, în care au fost implicate 60 de persoane, sunt conflicte mai vechi între două familii de etnie romă.

Doar intervenția a zeci de carabinieri, dar și a unui batalion militar a pus bătăușii pe fugă.

Un bărbat înjunghiat în piepit și spate este în stare critică

Șapte persoane au fost rănite în urma bătăii generale, una dintre ele fiind în stare critică. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a fost transportat în cod roșu la Spitalul Niguarda, după ce a fost înjunghiat în spate și în piept. Alții, în schimb, au fost loviți cu bâte sau cu tot felul de obiecte aruncate, însă starea lor nu este una gravă.

O femeie de de 51 de ani a primit o sticlă în cap, iar un băiat de 13 ani a fost rănit în zona gâtului, fiind dus în cod verde la Spitalul San Paolo din Milano.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Două clanuri de romi au îngrozit un cartier din Milano. Zeci de oameni s-au bătut cu mese de călcat, bâte, răngi și cuţite, din cauza unui loc de parcare