Antena Meniu Search
x

Două tinere din SUA au vrut să facă "plinul" unei maşini Tesla. Reacţia lor când un şofer le-a atras atenţia: "Aaa, deci trebuie să punem Premium, nu?"

Două tinere din Statele Unite au oferit un moment de-a dreptul bizar într-o benzinărie. Femeile au încercat să alimenteze cu combustibil o Tesla Model 3.

de Redactia Observator

la 20.01.2023, 17:23

Două tinere din SUA au vrut să facă "plinul" unei maşini Tesla. Reacţia lor când un şofer le-a atras atenţia: "Aaa, deci trebuie să punem Premium, nu?"
- Captura YouTube

O dată ajunse în benzinărie, cele două tinere au coborât din maşină, iar cea care se afla la volan a luat pompa de alimentare şi a încercat să alimenteze vehiculul. Doar că nu a realizat exact cum şi pe unde se poate face acest lucru. Prietena ei a încercat s-o ajute, dar fără succes. Între timp, ceilalţi şoferi din benzinărie se uitau stupefiaţi la cele două femei. Unul dintre ei, cel care se afla exact în faţa Teslei, a fost şi cel care a filmat momentul.

După câteva secunde în care s-a amuzat teribil, bărbatul a coborât din maşină şi a mers la cele două fete încercând să le explice că au o maşină electrică, iar aceasta nu se alimentează ca un vehicul normal. Replica uneia dintre fete l-a lăsat mască: "Aaa, atunci trebuie să punem Premium, nu?". Femeia care conducea a încercat să se scuze spunând că de fapt maşina este a prietenului ei, iar acesta i-a zis să o încarce.

Văzând că nu are cu cine să se înţeleagă şi nu are rost să încerce să le mai convingă de ceva pe cele două tinere, şoferul binevoitor s-a lăsat păgubaş şi a plecat. După câteva secunde în care au stat pe gânduri, fetele au descoperit rezervorul pentru lichidul de parbriz. Din acest moment, filmare se opreşte brusc. Nu este clar dacă acest clip postat pe YouTube este unu real sau a fost doar o scenetă, dar reacţiile oamenilor din benzinărie par cât se poate de reale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Două tinere din SUA au vrut să facă "plinul" unei maşini Tesla. Reacţia lor când un şofer le-a atras atenţia: "Aaa, deci trebuie să punem Premium, nu?"