Antena Meniu Search
x

"Drumul morţii" pentru ruşi. Armata ucraineană a distrus 25 de blindate inamice pe o fâşie de teren de 300 de metri

Război în Ucraina. O porţiune de drum de doar 300 de metri din regiunea Doneţk s-a transformat într-un veritabil drum al morţii pentru ruşi. Armata ucraineană a reuşit să distrugă nu mai puţin de 25 de blindate lângă satul Novomykhailivka.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 21:51

"Drumul morţii" pentru ruşi. Armata ucraineană a distrus 25 de blindate inamice pe o fâşie de teren de 300 de metri
- mil.in.ua

Responsabili pentru măcel sunt militarii din Brigada 79 de Asalt care operează în Nikolaev, informează mil.in.ua. Pe porţiunea de doar 300 de metri sunt împrăştiate, distruse sau doar abandonate, tancuri, vehicule de infanterie sau transportoare blindate. La inspecţia zonei, ucrainenii au găsit şi numeroase cadavre ale soldaţilor ruşi. Numărul morţilor nu a fost făcut public.

În decembrie anul trecut, ruşii au mai pierdut numeroşi militari şi mai multe blindate, în aceeaşi zonă. În octombrie, tot anul trecut, paraşutiştii ucraineni au surprins un convoi rusesc şi au distrus mai multe blindate, printre care două tancuri T-72 şi un IMR-2, un blindat folosit la deminare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Drumul morţii" pentru ruşi. Armata ucraineană a distrus 25 de blindate inamice pe o fâşie de teren de 300 de metri