Meniu
Search
x

Electronic Arts, producătorul jocului FIFA, a fost ţinta unui atac cibernetic cu o zi înainte de startul EURO 2020: hackerii au vizat FIFA 21 şi au furat 780GB de date

Hackerii au atacat serverele Electronic Arts (EA), unul dintre cei mai mari jucători din industria de gaming. Compania canadiană a făcut public totul prin intermediul unui comunicat de presă.

De Redactia Observator la 10.06.2021, 21:00

Potrivit EA, atacul cibernetic a vizat jocul FIFA 21. Atacul vine cu doar 24 de ore înainte de startul EURO 2020. Conform Vice, hackerii au reuşit să fure nu mai puţin de 780GB de informaţii, inclusiv codul sursă al jocului FIFA 21.

Electronic Arts a precizat că datele jucătorilor nu au fost vizate de atac. "Datele şi informaţiile jucătorilor nu au fost accesate, nu avem nici cel mai mic motiv să credem că există vreun risc pentru jucători", a precizat EA. Compania canadiană a anunţat că a luat deja măsuri pentru îmbunătăţirea sistemul de securitate.

Electronic Arts deţine şi produce, pe lângă franciza FIFA, titluri precum Battlefield, Star Wars: Jedi Fallen Order, The Sims sau Titanfall.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Electronic Arts, producătorul jocului FIFA, a fost ţinta unui atac cibernetic cu o zi înainte de startul EURO 2020: hackerii au vizat FIFA 21 şi au furat 780GB de date

Breaking News

Criza energiei creează o nouă ordine europeană

Criza energiei creează o nouă ordine europeană