Antena Meniu Search
x

Elefantul căruia i se spune Picasso! Îşi face autoportretul cu trompa

Un elefant din Asia, în vârstă de 11 ani, iubeşte la nebunie pictura. A început să deseneze cu ajutorul trompei şi chiar îşi vinde operele, pe unele dintre ele obţinând 700 de dolari.

Îl cheamă Noppakhao şi a început să picteze în urmă cu opt ani cu ajutorul celor care au iniţiat Asian Elephant Art & Conservation Project, în provincia Ayutthaya, în apropiere de Bangkok. 

Elefantul are talent la pictură, iar oamenii şi-au dat seama imediat după ce i-au pus în trompă o pensulă! Oamenii chiar îl alintă ca fiind noul Picasso în lumea animalelor! 

Mai nou, Noppakhao şi-a făcut autoportretul, schiţând chiar un elefant! 

Noppakhao a schiţat de-alungul timpului zeci de picturi, iar multe dintre ele au fost vândute. Banii obţinuţi merg către iniţiatorii proiectului şi către cei care îngrijesc animalele. 

"Încercăm din răsputeri să le oferim cât mai multor elefanţi o viaţă cât mai frumoasă şi mai sănătoasă. Banii obţinuţi de AEACP sunt folosiţi pentru a hrăni cât mai bine elefanţii aflaţi în captivitare şi pentru a fi îngrijiţi cum trebuie din punct de vedere medical!", au spus reprezentanţii proiectului pentru DailyMail. 

Foto: ckmck

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Elefantul căruia i se spune Picasso! Îşi face autoportretul cu trompa