Antena Meniu Search
x

Elicopter doborât și lupte fără sfârșit la Donețk

În regiunea separatistă Doneţsk, rebelii ar fi doborât un elicoper al armatei urainene. Momentan nu se ştie nimic despre câţi oameni erau la bord şi dacă au supravieţuit sau nu, a anunţat postul de televiziune britanic, BBC.

Vezi și

În regiunea separatistă Doneţsk, rebelii ar fi doborât un elicoper al armatei urainene. Momentan nu se ştie nimic despre câţi oameni erau la bord şi dacă au supravieţuit sau nu, a anunţat postul de televiziune britanic, BBC 

Între timp, Republica Populară Doneţk a înaintat a doua cerere oficială de anexare la Federaţia Rusă. Potrivit presei ruse, primul document NU a ajuns pe masa preşedintelui Putin pentru că nu a fost completat corect

În ciuda luptelor din ultimele zile, armata ucraineană nu a reuşit să îi respingă pe separatiştii din Doneţk. Liderul proruşilor a înaintat oficial, din nou, cererea de anexare la Federaţia Rusă. Al doilea document de acest gen trimis către preşedintele rus. Separatiştii au ridicat noi baricade în zonele din oraş pe care le controlează.

Mai mulţi localnici din Slaviansk au fost răniţi, după ce o şcoală şi o grădiniţă au devenit ţinta unui atac al armatei ucrainene. Prim-ministrul ucrainean dă vina pe Rusia pentru incidentele violente din estul Ucrainei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Elicopter doborât și lupte fără sfârșit la Donețk