Antena Meniu Search
x

Elicopterul în care au murit Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, în flăcări. Imagini surprinse imediat după prăbuşire

Elicopterul în care au murit Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani a fost fotografiat în flăcări. Imaginile surprinse imediat după prăbuşirea aparatului de zbor în care se mai aflau alte 7 persoane.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.01.2020, 13:02

Elicopterul în care au murit Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani a fost fotografiat în flăcări. Imaginile surprinse imediat după prăbuşirea aparatului de zbor în care se mai aflau alte 7 persoane.

"Imagini dramatice cu elicopterul lui Kobe Bryant în flăcări, după ce s-a prăbușit. Starul NBA, fiica sa și alte 7 persoane au murit în acest accident, după ce pilotul a încercat să ridice elicopterul pentru a evita ceața, conform ultimului mesaj transmis de acesta.", scrie Daily Mail, care a publicat pozele.

Martorul ocular care a făcut pozele susține că "părți din elicopter zburau peste tot după ce aparatul de zbor s-a prăbușit și s-a transformat într-o uriașă minge de foc."

Agenţia americană responsabilă cu securitatea în transporturi (NTSB), care conduce ancheta alături de regulatorul american al aviaţiei (FAA), a susţinut o conferinţă de presă pentru a prezenta stadiul cercetărilor, după examinarea epavei elicopterului care s-a prăbuşit pe o colină din nord-vestul oraşului Los Angeles.

Pe acelaşi subiect

Însă puţine informaţii probatoare au fost înregistrate de pe "scena unui accident teribil", cum a fost caracterizat de Jennifer Homendy, expert NTSB, care a precizat că "resturile sunt împrăştiate pe aproximativ 180 m".

"Din păcate aparatul nu avea o cutie neagră pentru că nu era necesar pentru tipul acesta de elicopter.", a adăugat anchetatoarea, adăugând că locul accidentului este unul greu accesibil, în colinele de la Calabasas.

Alex Villanueva, şeriful comitatului Los Angeles, a explicat la rândul său că medicii legişti sunt în faza de colectare şi identificare a "resturilor" corpurilor victimelor. "Este o misiune foarte dificilă, care va lua mult timp.", a declarat acesta.

Elicopterul, un Sikorsky S-76B, la bordul căruia se aflau nouă victime, s-a prăbuşit cu puţin înainte de ora 10:00 locală, duminică, în timp ce un val de ceaţă cuprinsese regiunea. El a decolat de la Newport Beach, unde locuia Bryant, şi se îndrepta în direcţia Mamba Academy, un centru sportiv proprietatea starului situat la Newbury Park, la o distanţă de 135 km.

În afara lui Kobe Bryant şi a fiicei sale de 13 ani Gianna Bryant, celelalte victime sunt un antrenor de baseball, John Altobelli, soţia sa Keri şi fiica lor Alyssa, care juca baschet la aceeaşi echipă cu Gianna, Christina Mauser, antrenoare secundă a echipei de baschet a celor două adolescente, Sarah şi Payton Chester, o mamă şi fiica sa, precum şi pilotul Ara Zobayan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Elicopterul în care au murit Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, în flăcări. Imagini surprinse imediat după prăbuşire