Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Buzău a sunat la 112 şi a anunţat că merge cu trenul la Ploieşti pentru a-şi ucide fosta iubită

Un tânăr din Buzău a fost reţinut de poliţişti, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că va pleca cu trenul spre Ploieşti pentru a-şi ucide fosta iubită.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.01.2020, 10:51

Tânăr din Buzău, apel de ameninţare la 112 pentru fosta iubită
Tânăr din Buzău, apel de ameninţare la 112 pentru fosta iubită - Profimedia Images / Ilustraţie

Un tânăr din Buzău a fost reţinut de poliţişti, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că va pleca cu trenul spre Ploieşti pentru a-şi ucide fosta iubită.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2020, atunci când tânărul din Buzău a sunat anonim la 112 şi a anunţat că pleacă din Buzău spre Ploieşti pentru a o ucide pe fosta lui iubită.

Bărbatul a explicat că femeia l-a îndatorat la bancă, motiv pentru care o va ucide.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului Ploieşti, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost gasit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice", se arată într-o informare a Poliţiei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, acolo unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, care au dispus în cazul său măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Buzău a sunat la 112 şi a anunţat că merge cu trenul la Ploieşti pentru a-şi ucide fosta iubită