Un tânăr din Buzău a sunat la 112 şi a anunţat că merge cu trenul la Ploieşti pentru a-şi ucide fosta iubită

De Alin Tarnovschi.
Publicat: 28.01.2020, 10:48.
Actualizat: 28.01.2020, 10:51

Un tânăr din Buzău a fost reţinut de poliţişti, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că va pleca cu trenul spre Ploieşti pentru a-şi ucide fosta iubită.

Tânăr din Buzău, apel de ameninţare la 112 pentru fosta iubită

Tânăr din Buzău, apel de ameninţare la 112 pentru fosta iubită

Profimedia Images / Ilustraţie

Un tânăr din Buzău a fost reţinut de poliţişti, după ce a sunat la 112 şi a anunţat că va pleca cu trenul spre Ploieşti pentru a-şi ucide fosta iubită.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2020, atunci când tânărul din Buzău a sunat anonim la 112 şi a anunţat că pleacă din Buzău spre Ploieşti pentru a o ucide pe fosta lui iubită.

Bărbatul a explicat că femeia l-a îndatorat la bancă, motiv pentru care o va ucide.

Citește și:

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului Ploieşti, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost gasit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice", se arată într-o informare a Poliţiei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, acolo unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, care au dispus în cazul său măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.