Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 8 ani aruncată din maşina mamei şi ucisă, impactul de pe şosea a fost filmat, la Băicoi (video)

O fetiţă de 8 ani a fost aruncată din maşina mamei şi ucisă, iar impactul de pe şosea a fost filmat, la Băicoi. Camerele de supraveghere din intersecţia unde a avut loc accidentul au surprins toată tragedia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.01.2020, 15:26

Fetiţă de 8 ani aruncată din maşină şi ucisă, la Băicoi Vezi și

O fetiţă de 8 ani a fost aruncată din maşina mamei şi ucisă, iar impactul de pe şosea a fost filmat, la Băicoi. Camerele de supraveghere din intersecţia unde a avut loc accidentul au surprins toată tragedia.

Un accident grav a avut loc luni seara la Băicoi, în Prahova, unde două maşini s-au ciocnit violent. Coliziunea s-a produs în intersecția Republicii cu strada 9 Mai. În urma impactului, o fetiță de 8 ani a fost proiectată în afara autoturismului, fiind rănită grav. Se pare că nu avea scaun auto pentru copii si nici centura pusă. 

A fost băgată în sala de operații imediat ce a ajuns la spital, dar în această dimineață a murit. Potrivit ISU Prahova, aceasta a suferit un traumatism cranio cerebral grav.

Camerele de supraveghere din intersecţie au surprins momentul impctului. Maşina condusă de mama copilei, o femeie de 39 de ani, a intra tîn intersecţie cu viteză, fără să acorde prioritate. Un autoturism care circula regulamentar a lovit violent autoturismul femeii, în dreptul portierei din stânga spate.

Portiera s-a deschis şi fetiţa a fost aruncată afară chiar în momentul în care maşina izbea şi un stâlp de pe trotuar, în cealaltă parte a intersecţiei.

Politia Prahova a anuntat ca a fost deschis un dosar penal. "Din verificări, se pare că un conducător auto care se deplasa la volanul unui autoturism pe str. 9 Mai, din direcția DN1 spre Băicoi, la intersecția cu strada Republicii, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, lovind ulterior un stâlp metalic. În urma impactului, o minoră de 8 ani, pasageră în primul autoturism, a fost proiectată din habitaclul mașinii, pe trotuar. Aceasta a fost transportată la spital, rănită grav, unde, din nefericire, a decedat. În cauză se efectueză cercetări pentru ucidere din culpă.", au transmis reprezentantii IJP Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fetiţă de 8 ani aruncată din maşina mamei şi ucisă, impactul de pe şosea a fost filmat, la Băicoi (video)